Dr. Jurák Zsuzsanna vagyok, fogszakorvos.

Már kislány koromtól kezdve gyógyító foglalkozást szerettem volna űzni: kezdetben állatorvosnak készültem, és bár végül nem ez lett a hivatásom, a kis- és nagyobb állatok szeretete máig elkísér.

Fogorvosi diplomámat Cum laude minősítéssel szereztem meg a Semmelweis Egyetemen 2011-ben, majd 2014-ben konzerváló fogászat és fogpótlástan szakvizsgát tettem.

2011-től Budapest egyik legigényesebb magánrendelőjében volt lehetőségem egy remek csapat tagjaként komoly gyakorlatra szert tenni az implantációs protetika, a lézeres fogászat, az esztétikai mosolyátalakítások és az endodoncia területén. Ezt követően nemzetközi betegellátásban kezdtem el tevékenykedni, ahol főként skandináv területről érkező páciensek kezelését végeztem. Külföldi páciensek esetén elengedhetetlen a kezelés igen pontos megtervezése, valamint a komplex látásmód, hiszen relatív rövid idő alatt kell igen magas minőségű szolgáltatást biztosítani.

Rendelésemen minden pácienst barátságos légkör fogad.

Gyakran veszek részt érdekes szakmai kurzusokon, jövőben szeretném tudásomat tovább bővíteni az implantációs fogpótlások, az endodoncia (gyökérkezelések), a lézeres kezelések, valamint a digitális fogászati megoldások területén.

A szabadidőmet olyan tevékenységekre szeretem áldozni, melyek egyszerre kikapcsolnak és feltöltenek. Két kisgyermek édesanyjaként erre hatalmas szükségem is van! Szeretek a családdal kirándulni, kerékpározni, vagy a ház körül tevékenykedni, és egy jó mozit sem hagynék ki soha!

A rendelőmben minden pácienst barátságos légkör fogad, bizalmukat pedig nagyfokú precizitással, és magas minőségben kivitelezett kezelésekkel szeretném meghálálni. Kevés dolog tölti el olyan örömmel a fogorvost, mint a jól végzett munka utáni elégedettség, és a páciensek hálája: ezért dolgozom nap mint nap.

Időpontfoglalás

Szeretettel várom rendelésemen, ahová időpontot kérhet a kapcsolat oldalon található telefonszámon vagy online az űrlap kitöltésével.